Дрю Баримор казва, че ще спре завръщането на токшоуто си „докато приключи стачката“

...
Дрю Баримор обяви в неделя решението си да спре предстоящата премиера
Коментари Харесай

Дрю Баримор обяви в неделя решението си да спре предстоящата премиера на сезона на едноименната си дневна токшоу „Шоуто на Дрю Баримор“ ", обрат, който отговори на нарастващата реакция на първоначалните планове на Баримор да се върне в шоуто въпреки стачките на WGA и SAG-AFTRA.

"Изслушах всички и вземам решение да спра на пауза премиерата на шоуто до края на стачката“, каза Баримор в публикация в Instagram, споделена в неделя сутринта.

"Нямам думи, за да изразя най-дълбоките си извинения на всеки, когото съм наранила, и, разбира се, на нашия невероятен екип, който работи по шоуто и го направи това, което е днес", продължи тя. „Наистина се опитахме да намерим пътя си напред. И наистина се надявам на решение за цялата индустрия много скоро.“

привлече критики от членовете на гилдиите на писателите и актьорите миналата седмица, когато първоначално обяви решението си да се премести преди насрочената дата за премиера на четвъртия сезон на токшоуто на 18 септември. Тогава тя каза, че нейното токшоу ще спазва правилата на стачката.

„Аз притежавам този избор“, написа Баримор на Instagram в неделя, 10 септември. „Ние сме в съответствие с това да не обсъждаме или популяризираме филми и телевизия, които са засегнати от какъвто и да е вид.“ Тази публикация вече е премахната от сайта на социалните медии.

След като Баримор първоначално обяви, че ще се върне в сериала, както беше планирано, членове на WGA и SAG-AFTRA пикетираха пред студиото, където се снимаха се провежда за "The Drew Barrymore Show," в CBS Broadcast Center в Ню Йорк. Междувременно Националната книжна фондация отмени поканата на Баримор да бъде домакин на 74-ата годишна церемония по връчването на Националните книжни награди.

Гилдията на писателите туитна в неделя, че „всяко писане“ в шоуто на Баримор „нарушава правилата за стачка на WGA.“

„Шоуто на Дрю Баримор е покрито от WGA, ударено шоу, което планира да се върне без авторите си", гласи туитът. „Гилдията има и ще продължи да организира предавания, които се произвеждат по време на стачката.“

Говорител на CBS Media Ventures каза в изявление: „Шоуто на Дрю Баримор няма да изнася никакви писане, обхваната от стачката на WGA."

Членовете на Гилдията на писателите на Америка излязоха на стачка през май на фона на продължаващите преговори за нов договор, който отговаря на техните искания за по-добро възнаграждение, увеличени остатъци за поточно съдържание и регулации по отношение на използването на изкуствен интелект. SAG-AFTRA, Гилдията на екранните актьори и Американската федерация на телевизионните и радио артисти, се присъединиха към стачката през юли.

Paramount+ и CBS News and Stations са част от Paramount Global, една от компаниите, засегнати от стачка. Някои служители на CBS News са членове на WGA и SAG-AFTRA, но работят по различни договори от сценаристите и актьорите, които стачкуват.

— Джина Мартинез и С. Дев допринесоха за репортажите.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР